Gasten

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt, lijkt het u heerlijk om regelmatig nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen. De vrijwilliger is getraind om veilig te fietsen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding per rit: € 5 voor één rit en € 3 als u een 5-rittenkaart koopt (€15,00). Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen.

Wilt u meedoen of het gewoon een keer gratis willen proberen?
Mail dan uw naam, adres en telefoon naar: info@fietsmaatjeszoeterwoude.nl  of  steunpuntZVE@outlook.com

U kunt ook alvast een  Deelnameformulier Gasten  hier downloaden, (laten) invullen, scannen en als bijlage meesturen naar hiervoor genoemd e-mailadres. U kunt het formulier ook afgeven op één van de steunpunten van ZVE: “De Buren”(Dorpsstraat) of “Eendenkooi” (Rijndijk). De coördinator (vrijwilligers en gasten) van het Dorp of de Rijndijk neemt dan contact met u op voor uitleg en intake.

Corona en duofietsen:  Nieuwe gasten zijn van harte welkom. We willen wel graag dat u  onze coronamaatregelen respecteert en  en ook in acht neemt. De coronamaatregelen kunt u hier ook lezen