Liesbeth Bloemen ontmoet

In de maand september heeft burgemeester Liesbeth Bloemen tijd in haar agenda vrijgehouden om persoonlijk afscheid te nemen als burgmeester van Zoeterwoude.
“Zoeterwoude Voor Elkaar” (ZVE) en “Fietsmaatjes Zoeterwoude” combineerden de mogelijkheid tot ontmoeting en hebben op een zonovergoten vrijdag (18 september) een rit op de een duofiets van Fietsmaatjes aangeboden met een pauze bij IJsboerderij De Jong aan de Weipoortseweg.
Tijdens de thee vertellen de daar aanwezige vertegenwoordigers van de werkgroepen van ZVE en de gasten van fietsmaatjes over hun ontmoetingen met de burgemeester. In een informele setting werd stil gestaan bij haar 16 jarige ambtsperiode. De voorzitter van ZVE roemde Liesbeth Bloemen voor de wijze waarop zij leiding aan de gemeente heeft gegeven. Jos Hiel: “Altijd zichtbaar aanwezig en aanspreek aan de Rijndijk en in het dorp.” Allen zijn het erover eens dat burgemeester Bloemen een ware burgermoeder is geweest.

Persoonlijke verhalen en woorden van de aanwezigen werden ondersteund met een gift van € 200,- voor de recent opgerichte “Liesbeth Bloemen Stichting” èn een klein persoonlijk aardigheidje: enkele zakjes met groeten- en bloemzaden.

vertrek bij het gemeentehuis

onderweg bij de Grote Molen

De totale groep bij IJsboerderij De Jong met inachtneming van coronamaatregelen

Een cheque voor de Liesbeth Bloemen Stichting van “Zoeterwoude Voor Elkaar” en “Fietsmaatjes Zoeterwoude”

Liesbeth Bloemen ontmoet