Stem op Fietsmaatjes.NL voor een Appeltje van Oranje!

Met jouw stem maakt Fietsmaatjes.NL kans op een Appeltje van Oranje! Dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. We zijn namelijk een van de genomineerden en daar zijn we echt super trots op. Mochten we winnen, dan ontvangen we een bronzen beeldje uit de handen van Koningin Máxima én € 15.000,-. Met dat geld kunnen wij overal in Nederland nog meer maatjes bij elkaar brengen en landelijke erkenning dichterbij brengen.

Dit jaar gaan de Appeltjes van Oranje naar de beste maatjesprojecten, die net zoals Fietsmaatjes, helpen om beter ‘samen te leven’.

Het allerleukste is dat als wij winnen jij als stemmer kans maakt om door het Oranje Fonds uitgenodigd te worden om aanwezig te zijn bij onze uitreiking. Dit vindt namelijk plaats op Paleis Noordeinde. Een super bijzondere dag om bij aanwezig te zijn. Vind jij ook dat wij deze impactvolle prijs verdienen? Stem dan op ons via: https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/fietsmaatjesnl

Fietsmaatjes Zoeterwoude ondersteunt dit landelijk project van harte. Met jouw stem steun je indirect ook Fietsmaatjes Zoeterwoude.

Stem op Fietsmaatjes.NL voor een Appeltje van Oranje!